Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 19.6.2024 | Судски совет на РСМ

  Свечена изјава на новоизбраните членови на Судскиот совет на РСМ

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 18.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд оствари посета на Апелациониот суд Гостивар и на основните судови Гостивар, Тетово и Дебар

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, оствари посета на Апелациониот суд Гостивар и на основните судови и Гостивар, Тетово и Дебар. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 18.06.2024 година (вторник), со почеток во 12,00 часот, со следниот предлог на [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.6.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 491-та седница на Судскиот совет на РСМ - 24.06.2024 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од одржана јавна седница по предметот ВКЖ1-29/24

  Советот за казниви дела при Врховниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната јавна седница на ден 12.06.2024 година одлучи по предметот ВКЖ1-29/24, оформен по жалба на обвинетиот С.А., изјавена преку бранителот Митко Солаков, адвокат од Скопје. [повеќе]
 • Новости  | 12.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Во Врховниот суд, врз основа на заложбите на Советот за отворено судство, подготвени се нови сервиси за социјалните права на граѓаните

  Преку националната платформа за интероперабилност во Врховниот суд подготвени се нови сервиси за размена на податоци кои граѓаните ги побаруваат во врска со остварувањето на нивните социјални права, кои наскоро ќе бидат ставени во функција. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 11.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на јавна седница по предметот ВКЖ1-29/24

  Jавна седница по предметот ВКЖ1-29/24 [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 10.6.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 490-та седница на Судскиот совет на РСМ - 10.06.2024 година

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 07.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд оствари посета на основните судови во Кичево и Крушево

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, оствари посета на основните судови Кичево и Крушево. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 07.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на седница на Одделот за казниви дела

  Одделот за казниви дела ден 12.06.2024 година, со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница со следниот: [повеќе]
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_